luni, 31 octombrie 2011

Cupa MTB Campina 2011 Prima Editie

Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova a organizat Cupa MTB Campina 2011, un concurs de biciclete care se doreste a fi cu traditie in Campina.Sambata 29.10.2011 a fost prima editie unde au participat 47 de persoane cu varste cuprinse intre 8 ani si 57 ani.Deaceea tinem sa multumim sponsorilor nostri si in special Giant Romania, Restaurant Oscar,  S.C CIREX, S.C LEMET, Apă Talea, Daniel’s, Tinmar, PetroConstruct, Medi’s, Liderfan Electric. Sportivii de toate vârstele s-au întrecut la concursul de biciclete pe dealul Muscel. Startul a fost unul singur, indiferent de categoriile de participanţi, însă pe parcursul celor 14 kilometri s-au evidenţiat cei care practică ciclismul.Traseul, cu pante de coborâre şi urcare, nu a ridicat prea mari probleme participanţilor. Primul bărbat care a terminat cursa a fost, cum era de aşteptat, Alex Ciocan, antrenorul echipei de ciclism Dinamo, multiplu campion de-a lungul timpului. Şi cei mici au fost buni, au urmat corespunzător traseul şi au ajuns înaintea seniorilor. Dealul Muscel a fost locaţia potrivită pentru acest concurs, astfel încât şi participanţii dar şi câştigătorii să se declare mulţumiţi. Câmpina are zone frumoase care trebuie evidenţiate pentru astfel de concursuri. Pe viitor, traseele vor fi din timp stabilite, vor fi mai lungi şi vor pune la încercări mai grele concurenţii.


Castigatorii au fost:


Categoria 14-18 ani Locul I     Buzas Stefan
                                Locul II   Plesa Valentin
                                Locul III  Calin Alexandru SerbanCategoria 19-35 ani Locul I      Ciocan Alexandru
                                Locul II     Rusu Mihai
                                Locul III    Sulea Sergiu
Categoria peste 35 ani     Locul I    Toda Catalin
                                       Locul II   Bistriteanu Dan
                                        Locul III Irimia Florin
Categoria Fete                 Locul I    Crivoi Andreea
                                       Locul II   Lupu Roxana
                                        Locul III Zaharia Ana-Maria
joi, 20 octombrie 2011

Inscrierile se fac aici.."Cupa MTB Campina 2011"

Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova, organizeaza un Concurs de biciclete, sambata 29.10.2011 incepand cu orele 11.00 in Orasul Campina, Zona Muscel.
Traseul va incepe de la Restaurantul Oscar pe drumul asfaltat pana la Fantana cu Ciresi,urmand traseu accidentat prin padurea din aceea zona si se iese pe drumul asfaltat care face legatura intre Cornu si Campina. Traseul va fi marcat, asigurat, un traseu de aproximativ 7 Km unde baietii  vor parcurge cate 2 ture  si fetele numai o tura.
Va puteti inscrie aici pe site.
Aveti harta traseului mai jos si regulamentul.
Va asteptam!


Inscrierile se fac aici...va puteti lasa numele si prenumele, nr de telefon pt a fi  contactat...sau id de mess.. va multumesc!!

Harta Traseului " Cupa MTB Campina 2011"

miercuri, 19 octombrie 2011

Cupa MTB Campina 2011

                                          Regulamentul Cupei MTB Campina2011


 I.Participanti
 II.Inscrieri,declaratie pe propria raspundere
 III.Numerele de concurs ale Cupei MTB Campina 2011
 IV.Reguli in timpul competitiei
 V.Asistenta tehnica si medicala.Alimentarea
 VI.Abandonul
VII.Clasamente
VIII.Clasamentul general final al Cupei MTB Campina 2011


I.Participanti

Au dreptul de a participa :
orice sportivi licentiati ai Federatiei Romane de Ciclism sau alta federaţie naţională cu vârsta minimă de 14 ani;
 orice sportivi amatori cu vârsta minimă de 14 ani.
 Vârsta minimă se va considera îndeplinită dacă va fi împlinită cel mai târziu în ziua participării la competiţie.
 Participarea sportivilor amatori se face pe propria răspundere a acestora. Fiecare participant este responsabil de pregătirea fizica, psihica cât si pentru aptitudinile necesare participarii la o competiţie. Totodata, participantii îşi asumă întreaga responsabilitate pentru funcţionalitatea bicicletei şi a echipamentului tehnic utilizat..
Se recomanda participanţilor un control medical preventiv anterior participarii la competiţie
Sa aiba buletinul pt inscriere.

II.Inscrieri

Concurenti se pot inscrie la Cupa MTB Campina 2011 din data de 29.10.2011, incepand cu orele 11.00 care cuprinde cursa de sosea 2 Km si cursa de MTB de 5 Km teren accidentat.Vor fi de parcurs 2 ture a cate 7 Km fiecare.Concureti se vor scrie in ziua concursului prin completarea fisei de inscriere si a declaratiei pe propria raspundere si prin plata taxei de inscriere in valoare de 20 de lei unde veti primi un voucher.In momentul inscrieri veti primi numarul de inscriere.

III Numarul de Concurs

Numarul de concurs impreuna cu pachetul de inscriere vor putea fi primite atsfel:
-in data de 29.10.2011,Campina zona Oscar orele 9.00-11.00
-numarul de concurs va fi amplasat pe ghidonul bicicletei
- trebuie sa plateasca o taxa de 20 lei.
- sa aiba buletinul pt inscriere.

IV Reguli in timpul competitiei

Utilizarea echipamentului de protectie este obligatorie pe intreaga desfasurare a competitiei.
Utilizarea mainii pentru a impinge sau trage un alt concurent sau pentru a-l impiedica sa inainteze se sanctioneaza cu descalificare.
 Deplasarea se va face EXCLUSIV pe sensul de mers şi cât mai posibil pe partea dreaptă a carosabilului. În nicio circumstanţă tăierea virajelor NU ESTE PERMISĂ. Este interzisa folosirea plasei oricăror vehicule.
 Regulile de Fair-Play între concurenţi vor fi respectate. Astfel, concurenţii care urmează a fi depăşiţi vor elibera calea celor din urmă care au această intenţie, în special pe urcările înguste şi abrupte.
Traficul rutier va fi deschis pe intreaga durata a competitiei. Toti participantii vor respecta cu stricteţe regulile de circulaţie si indicaţiile arbitrilor sau oficialilor competitiei.
Orice comportament din partea participanţilor prin care se încalcă regulile de circulaţie sau este pusă în pericol siguranţa celorlalţi concurenţi atrage descalificarea imediată.

V. ASISTENŢĂ TEHNICĂ ŞI MEDICALĂ. ALIMENTAREA

Oricare defecţiune tehnică va trebui remediată de către concurent.
În caz de pană sau alte defecţiuni tehnice concurentul se va opri în afara traseului şi nu va împiedica buna-desfăşurare a competiţiei.
Se va asigura asistenţa medicală prin medic şi infirmieri atât pe traseu cât şi permanent la zona de start/finish.
Se vor amenaja 2 puncte de alimentare intermediare. Este INTERZISĂ aruncarea oricăror gunoaie sau a bidoanelor de-a lungul traseului.

VI. ABANDONUL
 
Abandonul se va comunica TELEFONIC organizatorului.
Dacă, indiferent de motiv o asemenea informare nu a fost efectuată, organizatorul va avea dreptul să organizeze împreună cu autorităţile competente misiunea de căutare sau salvare pe costul participantului neglijent.

VII. CLASAMENTE

 Fiecărui concurent i se va înregistra timpul de concurs la finish.
Clasamentele se vor întocmi în ordinea trecerii liniei de sosire.
 Clasamentul Absolut (open) : vor fi premiati primii 3 sportivi in ordinea sosirii la finalul cursei.
 Se va întocmi un clasament absolut si clasamente categorii de varsta, astfel :
Masculin: - 14-18 aniFeminin: - 16-30 ani

-19-29 ani
 -30-peste 40

- 29 - 40 ani

-de la 40 ani in sus

 Vârsta se considera îndeplinită dacă va fi împlinită cel mai târziu în ziua participării la competiţie.

VII Clasamentul general final al Cupei MTB Campina 2011

Castigatorul Cupei MTB Campina2011 va fi declarat concurentul care s-a clasat pe locul 1 in clasamentul general final.

Cupa MTB Campina 2011 invita profesionisti cat si amatorii.
Amatorii vor avea traseu separat fata de profesionisti.

marți, 18 octombrie 2011

Miss Highschool Campina 2011Miss Highschool, un concurs de frumuseţe reuşit

Vineri seară, în sala de spectacole a Casei Tineretului, s-a desfăşurat un concurs de frumuseţe sprijinit de Asociaţia Protejarea Mediului Înconjurător Prahova. De fapt, aşa cum aveam să aflăm de la Cristian Brotoiu, preşedintele acestui ONG, “iniţiativa a venit din partea unor elevi de la Forestier şi Energetic, simpatizanţi ai APMÎ Prahova şi participanţi la mai multe acţiuni de ecologizare desfăşurate de noi. Ideea a fost a lor, iar noi nu am făcut decât să-i sprijinim financiar, alături de câţiva sponsori generoşi: Apa Talea (dl Virgil Guran), Ave Diana (dna. Rodica Papuc), Daspi Prod Com SRL, Lemet SRL,S.C. MENDOZA S.R.L,GIZZEL S.R.L,S.C. GRANDY S.R.L, S.C. CONFIND S.R.L, S.C. MEDI'S CAMP S.R.L,S.C. DACELECTRIC S.R.L, S.C. PREVO DISTRIBUTION S.R.L, S.C. CITY PRINT S.R.L, S.C. FLORICON SALUB S.R.L, S.C. WATT OFERTA S.R.L, S.C. VALEA PRAHOVEI COM S.R.L, şi alţii.”
APMÎ Prahova îşi face simţită din ce în ce mai mult prezenţa în viaţa municipiului nostru, acelaşi ONG fiind organizatorul Marşului Biciliştilor, desfăşurat la începutul acestei luni. Miss Highschool a venit să evidenţieze un lucru deja cunoscut: câmpinencele sunt foarte frumoase. La acest concurs de frumuseţe au participat eleve de la patru licee câmpinene: Colegiul naţional “Nicolae Grigorescu”, GS Energetic, Colegiul Tehnic Forestier, Colegiul Tehnic Constantin Istrati. Au fost 13 participante, una mai frumoasă decât cealaltă, fapt care a făcut dificilă misiunea juriului compus din Cristian Brotoiu (preşedinte), Virgil Guran, Rodica Papuc şi şapte elevi de la liceele participante. Au fost şase probe de concurs, dintre care nu au lipsit prezentările fetelor în ţinute de zi şi de seară, proba de aptitudini (unde fetele ba au cântat, ba au dansat, ba au jucat în mici scenete puse în scenă cu ajutorul colegilor), proba de cultură generală ş.a.. Frumoasele s-au confruntat şi cu o probă surpriză (pe care toate, cel puţin la nivel declarativ, au apreciat-o), în cadrul căreia au fost nevoite să spele nişte prosoape murdare de ketchup, unele dintre ele dovedind că s-au mai intersectat cu treburile gospodăreşti din familiile proprii. Au fost acordate trei premii: premiul I (Laura Ioniţă - Colegiul Naţional „N. Grigorescu”), premiul II (Iulia Braşoveanu - Grup Şcolar Energetic), premiul III (Ioana Tocitu - Colegiul Tehnic Forestier) şi Premiul Miss Popularitate (Bianca Albu - Grup Şcolar Energetic). Nu in ultimul rand as vrea sa scot in evidenta faptul ca vestimentatia prezentatorilor a fost asigurata de S.C. GIZZEL S.R.L iar vestimentatia Presedintelui Juriului a fost asigurata de S.C. DASPI PROD COM S.R.L.
Parteneri media:Televiziunea CampinaComment si Ziarul Oglinda de Azi.

miercuri, 5 octombrie 2011

Actiuni Extrascolare Miss Highschool 2011


Elevii Colegiilor Forestier si Energetic organizeaza un spectacol Miss Highschool, vineri 14.10.2011 la Casa Tineretului din Campina, unde vor participa eleve din Colegiile Grigorescu,Forestier,Energetic si Petrol. Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova va sprijini acest spectacol unde Cristian Brotoiu va fi Presedintele Juriului. Preselectia va avea loc la Casa Tineretului de la ora 17.00, vineri 07.10.2011. Va Asteptam!!

luni, 3 octombrie 2011

Marsul Biciclistilor Prima Editie 01.10.2011

Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova a organizat sambata 01.10.2011 Marsul Biciclistilor. Ne-am bucurat de un real succes pentru ca au participat 113 persoane si le multumim. Dorim sa multumim si Primariei Municipiului Campina,Politiei Muncipiului Campina si nu in ultimul rand Sponsorului Principal S.C. MEDI'S CAMP S.R.L.Toti participantii la acest Mars al Biciclistilor au primit Diplome de Participare si unii chiar si premii.