marți, 10 iulie 2012

Centrul Regional de Resurse in Turism – Busteni

Prin prezenta, Centrul Regional de Resurse in Turism – Busteni, reprezentant  prin Mihai Mircea Totpal in calitate de director general,a invitat Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova sa participe in data de  10 iulie 2012 - ora 17.00 la o dezbatere publica cu tema:



Evenimentul va fi organizat in sala de spectacole a Centrului Cultural “Aurel Stroie” Busteni (Bulevardul Libertatii nr. 93  intre Primaria Busteni si Biserica Domneasca, avand in fata Gara din localitate), unde sunt invitati sa participe toti oamenii de afaceri din Busteni, Sinaia, Azuga, Comarnic, Breaza, Cornu si Campina care isi desfasoara activitatea in domeniul turistic. De asemenea vor fi prezenti in sala si reprezentanti ai Fundatiei Amfiteatru Bucuresti, CRRT Bucuresti, Clubului Rotary Valea Prahovei si ai altor organizatii neguvernamentale si asociatii de profil.


Invitatul special al evenimentului este domnul Paolo Grigolli  expert in proiectul CeReRe in Turism, director al Scolii de Management in Turism , Universitatea   din Trento - Italia, care va sustine o expunere cu tema “Tendinte  principale in turismul international. Rolul managementului destinatiei turistice“.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu