joi, 3 octombrie 2013

In Curand Sinaia Are Talent!!


În Luna Noiembrie 2013 se va organiza spectacolul SINAIA ARE TALENT!!. Succesul ediției trecute ne motivează şi ne determină să nu renunţăm la demersul nostru de a promova cultura şi bunul gust.

Avem un brand, avem deja un an de atitudine și ne pregătim să întâmpinăm un număr foarte mare de participanți, peste 100 înregistrati la ediția trecuta, peste 2000 de spectatori.

Cristian Brotoiu,Presedintele Asociatiei Protejarea Mediului Inconjurator Prahova: “ Cu fiecare ediție a spectacolului văd cum Jud. Prahova se schimbă. Am vrut să avem un eveniment care să treacă dincolo de clasicul concept al spectacolelor, am vrut să fie un spectacol care să arate întregii comunitati lucrurile de care suntem mândri, am vrut să iesim din umbra  si să vedem cum putem schimba ceva în viața fiecărui participant la spectacol. De la cel mai mic participant până la cel mai varsnic participant, toti or sa ne incante cu momentele lor artistice, cu talentul lor deosebit. Acest spectacol trebuie trăit pentru a fi înteles. Vă astept la SINAIA ARE TALENT!!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu