luni, 8 decembrie 2014

Oferta pt Revelion 2015!!

Va invitam sa petreceti revelionul 2015 la STUDIO DANCE BARNA din Breaza, Str. Libertatii.Nr. 13
Miercuri 31 Decembrie, ultima zi a anului 2014, incepand cu ora 21.00 va asteptam sa petrecem impreuna noaptea dintre ani.Solisti de muzica populara si usoara,un DJ profestionist ,consacrat si apreciat, Florin Dumitrache, ne va asigura ambientul sonor pentru o petrecere reusita, pe toate gusturile. Multe alte surprize pregatite de catre organizatori,ne vor incanta si desfata gusturile noastre artistice. La miezul noptii vom admira un superb foc de artificii pentru a ne bucura de noul an, cu speranta ca totul va fi bine ,vom fi sanatosi.
Bucatarii de la SUDIO DANCE BARNA va asteapta cu un meniu traditional, "ca la mama acasa":
Primire: cu produse traditionale de sezon,toate sunt produse "BIO" de la fermele noastre din Breaza, tuica fiarta si vin fiert.
Aperitiv: jambon afumat in aspic,bagheta de casa umpluta cu bunatati,ton in barcute,rulada de salam si pasta din branzeturi,icre pe lamaie,salata ruseasca de iarna,trilogie de branzeturi proaspete,rosie ornamentata,pinguini de masiline ,crochete de curcan in crusta de susan ,rulada bucatarului din spuma de ou si verdeturi,nufar de castravete.
Pastrav imperial pe pat de legume.
Sarmalute ardelenesti cu bacon, mamaliguta si ardei iute.
Mixt de friptura cu cartofi aurii si ardei copt
Prajitura ca la Club Barna 
Bauturi: Whisky,camparii orange,gin (100 mil/pers),vin alb si rosu demisec,apa minerala,apa plata,coca-cola,nectar de fructe,cafea
acestea in regim de "open bar"

Relatii la tel: 0744 652 032/ 0726 939 399
email: studiodancebarna@yahoo.com 


 













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu