joi, 15 decembrie 2016

"DE CRACIUN DEVII MAI BUN"


Moş Crăciun trebuie să-i viziteze pe toţi copiii
Craciunul sau Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului este cu siguranta cea mai frumoasa perioada a anului. Fiecare dintre noi ne pregatim locuinta ca sa primim oaspeti, sa-i primim pe cei dragi, oferindu-le cele mai bune bucate. Atmosfera care ne invaluie in preajma acestei Sarbatori induce in noi o stare de relaxare, fericire, multumire, recunostinta, numai sentimente pozitive.
"DE CRACIUN DEVII MAI BUN", o campanie umanitară demarată de Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova începe din data de 08 decembrie 2016, ea vizând ajutorarea copiilor saraci proveniţi din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face viaţa mai uşoară. Colectarea cadourilor începe chiar din data de 08 decembrie 2016 şi se termină în data de 17 decembrie 2016.
Pe 18 decembrie 2016 Asociatia Protejarea Mediului Inconjurator Prahova impreuna cu Mos Craciun si spiridusii lui vor merge acasa la cei 200 de copii saraci/defavorizati din Orasul Breaza si le vor oferi cadourile dumneavoastra.
Prahovenii si nu numai care doresc să facă fericit un copil abandonat sau mai puţin norocos, fie chiar şi pentru o zi, pot contribui trimiţând cadourile/coletele ( hainute, jucarii, dulciuri) pe care doresc să le dăruiască la centrul de colectare creat ad-hoc în incinta sediului noastru de pe strada Aleea Parcului, nr. 7, bl. 10, ap. 18. Oras Breaza, jud. Prahova. Persoană de contact: Cristian Brotoiu (0736.694.626)
Insa ne puteti ajuta si facand donatii in contul nostru : RO15BTRL 0590 1205 S565 54XX deschis la Banca Transilvania Campina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu